Un grup de foşti angajaţi Twitter lansează o altă platformă de socializare

0
442
sursa foto: Unsplash

Pe fondul haosului de la Twitter şi al protestelor de la Reddit, o nouă platformă socială, numită Spill, este lansată de un grup de foşti angajaţi Twitter, transmite agenția de presă News.ro.

Spill, o nouă reţea socială, care funcţionează pe principii similare cu Twitter, dar pune accent pe conţinutul vizual, este disponibilă în magazinul oficial de aplicaţii pentru iPhone.

Noua platformă este construită de un grup de foşti angajaţi Twitter. CEO-ul Alphonzo “Phonz” Terrell era şef editorial global în urmă cu un an, înainte să fie disponibilizat de Elon Musk. Între timp, acesta a înfiinţat noua companie şi a primit finanţări de 2,75 de milioane de dolari.

Spill se doreşte a fi de la bun început o reţea prietenoasă cu toate categoriile de oameni, spune Terrell. Pentru asta, platforma a căutat în mod special să atragă creatorii de conţinut de culoare.

Reţeaua foştilor angajaţi Twitter are o abordare interesantă în ceea ce priveşte moderarea. Pentru că, la început, nu va avea resurse pentru a face o moderare riguroasă a conţinutului, Spill va implementa un aşa-zis scor de reputaţie, prin care va încuraja utilizatorii să se poarte frumos.

În funcţie de comportamentul în cadrul reţelei, reputaţia va creşte sau va scădea. Celor cu un scor bun li se promite acces la noi facilităţi şi diverse alte beneficii ce vor fi identificate în timp.

Spill este lansată acum în beta, iar accesul se poate face doar pe bază de invitaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.