Un interlop din Bucureşti a negociat şpaga pentru un poliţist din Râşnov

1
120
politia
sursa foto: Facebook - Direcția Generală de Poliție a Municipiului București

Un interlop din Bucureşti, membru al clanului „Amet Metin”, prins drogat la volan, a negociat ca la piaţă şpaga pentru un poliţist din Râşnov, însă a ajuns în arest, scrie antena3.ro.

Interlopul din Bucureşti a fost prins de un poliţist rutier în staţiunea Râşnov şi a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la metadonă. Pentru a scăpa de dosarul penal, interlopul a negociat şpaga pentru poliţist.

Iniţial, interlopul i-a oferit suma de 50 de euro, însă poliţistul a refuzat, astfel că a mărit apoi suma de bani la 100 de euro, 200 de euro, 300 de euro, 400 de euro şi într-un final la 500 de euro.

Chiar şi aşa, poliţistul rutier a refuzat, motiv pentru care interlopul a fost reţinut.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov au dispus, la data de 4 mai  2021, reținerea preventivă a unui inculpat, cunoscut ca membru al clanului lui Amet Metin din Bucureşti, pentru săvârșirea infracțiunii de „dare de mită”, în formă continuată.

Din cercetările efectuate în cauză a rezultat faptul că inculpatul, în seara zilei de 03 mai 2021, i-a oferit unui agent de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Staţiunii Râşnov, în mod repetat şi în aceeaşi împrejurare, sumele de 50 Euro, 100 Euro, 200 Euro, 300 Euro, 400 Euro şi în final 500 Euro, cu titlu de mită, după ce a fost depistat că a condus un autoturism pe raza aceleiaşi localităţi  şi a fost testat pozitiv la substanţa psihoactivă metadonă, iniţial pentru a nu fi testat, iar apoi pentru a nu i se recolta mostre biologice la Spitalul Orăşenesc Zărneşti şi pentru a nu i se constitui dosar penal pentru infracţiunea de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive. Poliţistul a refuzat mita şi a denunţat fapta procurorilor.

Inculpatul va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov, în cursul zilei de 5 mai 2021, cu propunere de arestare preventivă.

Actele de urmărire penală în prezenta cauză s-au efectuat cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.