Un jucător de polo de la Dinamo a murit în timpul meciului

0
222
Pixabay

Un jucător de polo de la echipa Dinamo a decedat sâmbătă, în timpul meciului cu Rapid. Nu se știe exact numele acestuia, însă ar fi avut o experiență de mai bine de 15 ani și nu era cunoscut cu probleme de sănătate, potrivit b1tv.ro.

„Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. Cu puțin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid București și Dinamo, disputat în Bazinul Giulești, unul dintre jucătorii noștri a acuzat o stare de rău. Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconștiență, de jucători de la ambele echipe. Cadrele medicale aflate la fața locului și cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgență au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul. Tânărul poloist făcea sport de mai bine de 15 ani și nu avea probleme de sănătate cunoscute. Clubul Dinamo transmite sincere condoleanțe familiei greu încercate de această pierdere cutremurătoare. Suntem alături de familie și vom acorda tot sprijinul necesar. Dumnezeu sa-l odihnească! Drum lin către îngeri”se arată în comunicatul transmis de CS Dinamo

Potrivit surselor ProSport, ar fi vorba despre Andrei Drăghici (23 de ani). Medicii ar fi încercat o oră să îl resusciteze, fără succes, din păcate. Poliția a întocmit un dosar de moarte suspectă, iar cadavrul a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.