Un local din Sectorul 3 care funcționa fără autorizație, închis și amendat

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în intervalul orar 22:00-01:00, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 10 Poliţie – Biroul de Ordine Publică, în colaborare cu Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi, Secţia 11 Poliţie, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Direcţia Generală de Poliţie Locală a Municipiului Bucureşti şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, au desfăşurat o acţiune pe linia respectării prevederilor legale de funcţionare a societăţilor comerciale, ce presupun prezenţa unui flux mare de persoane.

În cadrul activităţilor specifice a fost efectuată o verificare a unui local, din Sectorul 3 al Capitalei, în cadrul căruia se desfăşoară diferite evenimente.

La faţa locului, s-a constatat faptul că localul respectiv îşi desfăşoară activitatea fără a deţine autorizaţie de funcţionare sau altă autorizaţie care să îi permită efectuarea de activităţi comerciale.

În urma acestor constatări au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale, fiind, totodată, dispusă şi măsura suspendării activităţii localului.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati