Un medic de la Spitalul Fundeni a amenințat cu pistolul un bărbat în trafic /În mașina lui au fost găsite două pistoale și o macetă

Un medic de la Spitalul Fundeni din București a amenințat cu pistolul un șofer, după o șicanare în trafic, notează news.ro.

Un medic de la Spitalul Fundeni este acuzat că a ameninţat un şofer cu pistolul în urma unui conflict în trafic şi că a încercat să fugă în momentul în care i s-a solicitat să permită să-i fie controlat autoturismul, precum şi un control corporal, de către poliţiştii sesizaţii prin apel 112 de către persoana ameninţată.

În momentul în care poliţiştii i-au solicitat bărbatului să le permită efectuarea unui control asupra autoturismului, precum şi un control corporal, acesta a încercat să fugă.

În interiorul autoturismului au fost găsite două pistoale airsoft şi o macetă.

  • ”Ulterior, bărbatul a fost oprit, iar în urma controlului efectuat, în interiorul maşinii au fost găsite două pistoale de tip airsoft şi un obiect tăietor-înţepător, acestea fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor. Cel în cauză a fost condus la sediul Secţiei 7 Poliţie pentru continuarea cercetărilor”, precizează sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati