Un medic din Capitală a fost șantajat și amenințat de cămătari timp de doi ani. Suma pretinsă de escroci

Un medic din Capitală a fost șantajat și amenințat de cămătari timp de doi ani. Bărbatul de 34 de ani împrumutase de la escroci suma de 2.500 de euro, dar a fost obligat să plătească o dobândă imensă, în valoare de 11.000 de euro.

Medicul, un bărbat de 34 de ani, a împrumutat în 2020 suma de 2.500 de euro de la un individ de 35 de ani care acționa în zona Petricani, din Capitală. Escrocul ar fi pretins înapoi cinci mii de euro și aproximativ 30.000 de lei, în total 11.000 de euro, bani ce ar reprezenta dobânzi ale sumei împrumutate inițial.

Cum au reușit suspecții să obțină această sumă de bani de la doctor

Cămătarul a recurs la ajutorul unui prieten, un bărbat de 33 de ani, iar împreună cu el a încercat să îl determine pe medic să plătească, săptâmânal, 1.250 de euro.

Cei doi l-ar fi amenințat cu bătaia și chiar i-au distrus autoturismul, un bolid de lux, de cel puțin două ori. Prima dată au scris pe mașină cu un spray alb cuvântul „dator”, apoi au aruncat cu vopsea galbenă pe autoturism.

Polițiștii au făcut mai multe percheziții și i-au găsit în cele din urmă pe cei doi. Cel care i-ar fi acordat împrumutul medicului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în timp ce complicele lui a fost plasat sub control judiciar.

Ei sunt cercetați pentru șantaj și distrugere.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati