Un ministru USR denunță „greaua moștenire„ lăsată de PNL la fondurile europene

0
91

Ministrul Muncii, Claudiu Năsui, a denunțat miercuri faptul că la Ministerul fondurilor europene mai multe dosare sunt blocate, iar pentru măsura 3 din ajutoarele de stat COVID nu a fost asigurat bugetul necesar. 

„Ieri am fost la Ministerul fondurilor europene (noul Minister al investițiilor și proiectelor europene) pentru a găsi finanțare pentru măsura 3 din ajutoarele de stat CoVid. Este a 2-a oară de când am preluat mandatul când mă duc acolo pentru asta.

Pe lângă deblocarea procesării dosarelor, prioritatea este să asigurăm finanțarea măsurilor și să respectăm cadrul european. Măsura 3 a fost lansată fără să aibă bugetul asigurat, dar împreună cu Cristian Ghinea reparăm acest lucru căutând bani europeni zilele astea„, a susținut pe Facebook Claudiu Năsui.

El a susținut că în bugetul pentru anul 2021 va asigura toate fondurile necesare.

„De asemenea, încercăm să obținem toate avizele de la Comisia europeană pentru măsura 3, mai precis pentru grila de evaluare.Am spus că tot ce am preluat voi duce la bun sfârșit. Fix asta voi face. Dar pe viitor, vom ajuta economia în alte moduri, mult mai eficiente„, a mai spus Năsui.

Anterior cabinetului Cîțu, acest minister a fost condus de liberali, partenerii de guvernare ai USR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.