Un minor care amenința alți copii cu un briceag, prins de Poliția Locală în Parcul Izvor

Un minor “inarmat” cu un briceag a fost depistat de un echipaj al Politiei Locale a Municipiului Bucuresti, vineri, intr-un parc din centrul Bucurestiului. Baiatul ar fi folosit arma ca sa ameninte alti copii 

Incidentul s-a petrecut putin dupa ora 18, cand politistii locali au fost sesizati de mai multi copii care se jucau in Parcul Izvor din Capitala ca un grup de baieti ii ameninta cu bataia. Mai mult, ca sa ii intimideze, unul dintre “agresori” ar fi scos si un cutit. 

Pe baza semnalmentelor oferite, politistii locali ai Serviciului Ordine si Liniste Publica din cadrul D.G.P.L.C.M.B. au reusit depistarea agresorilor: trei baieti minori cu varste cuprinse intre 12 si 13 ani. Condusi la sediul D.G.P.L.C.M.B. pentru identificare, politistii locali au descoperit – cu ocazia controlului corporal sumar – ca unul dintre minori avea asupra sa un briceag. 

In urma incidentului, politistii locali au luat legatura cu familiile tuturor minorilor implicati, parintii a doi copiil agresati anuntand deja ca vor depune plangere.

Dupa intocmirea actelor procedurae, cazul a fost preluat de Politia Nationala in vederea continuarii cercetarilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati