Un mort şi doi răniţi în urma unui incendiu la baza sportivă FCSB din Berceni

Un om a murit şi alţi doi au fost răniţi într-un incediu izbucnit marţi noapte la baza sportivă FCSB din Berceni. Cincizeci de persoane au fost evacutate până la sosirea pompierilor.

Din primele informaţii, incendiul a avut loc la primul etaj al unui complex de locuinţe din incinta bazei sportive, unde 3 camere în stil garsonieră au ars, scrie Adevarul.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a informat că la faţa locului au fost identificate 3 victime, o persoană carbonizată decedată şi două persoane care au solicitat prim ajutor fără transport la spital.

Din primele informaţii, persoana care a murit ar fi unul dintre paznici, în vârstă de 50 de ani, iar incendiul s-a produs în zona în care Gigi Becali cazează mai mulţi oameni nevoiaşi, notează digisport.ro.

Până la sosirea echipajelor ISU, 50 de persoane au fost evacuate.

„Am intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălţime, de descarcerare, şi 3 echipaje de prim ajutor unul fiind de terapie intensivă mobilă.” a spus căpitanul ISU Bucureşti-Ilfov, Milcă Niculae, citat de Mediafax.

Cauza incendiului e în curs de stabilire.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati