Un nou ambulatoriu în Ilfov, extensie a Spitalului Județean Clinic de Urgență Ilfov

Consiliul Județean Ilfov a anunțat că proiectul construirii unui nou punct medical în Popești-Leordeni este în linie dreaptă, având ca beneficiar Spitalul Județean Ilfov.

  • Această inițiativă va aduce un plus de accesibilitate la serviciile medicale pentru comunitatea din zonă și nu numai, transmite sursa citată.

Noul punct medical va fi dotat cu 16 cabinete, specializate în domenii precum cardiologia, medicina internă, obstetrica-ginecologia, dermatologia, pediatria, chirurgia generală, ortopedia și traumatologia, urologia, ORL, neurologia, oftalmologia, diabetul, boli de nutriție și metabolism, endocrinologia, gastroenterologia, radiologia și boli infecțioase.

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a subliniat importanța acestui proiect, evidențiind că, în prezent, în Popești-Leordeni locuiesc peste 48 de mii de ilfoveni, iar acest nou ambulatoriu va putea beneficia și locuitorii din localitățile învecinate.

  • „Să vorbim pe date! În Popești-Leordeni locuiesc peste 48 de mii de ilfoveni.  Dar de acest ambulatoriu vor putea beneficia și ilfovenii din proximitatea orașului. Adică – Glina, Vidra, Berceni, Jilava. Facem calcule și vedem că în acest ambulatoriu vor putea intra încă aproape 40 de mii de persoane, la nevoie. În total, aproape 90 de mii de persoane care să aibă un punct medical în apropierea casei.” a declarat președintele CJ Ilfov.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati