Un nou apel pentru eficientizarea energetică a blocurilor din Sectorul 3

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, face un nou apel ca președinții și administratorii din blocurile unde se dorește reabilitarea termică să pregătească documentele necesare.

Reabilitarea termică a blocurilor rămâne o prioritate până când vom finaliza de anvelopat toate blocurile din sector. Sigur un bloc reabilitat arată mult mai bine, e vizibil pe măsură ce lucrările se termină și sunt date jos schelele. La fel de evident este că scade factura la energie, dar trebuie să punctăm aici principalul avantaj al reabilitării termice, scade semnificativ poluarea. Vreau să vă anunț că ne pregătim în luna iunie pentru Programul Operațional Regional, care pune la dispoziție un buget mult mai mare decât PNRR. Cu sprijinul financiar obținut prin POR ne apropiem de finalizarea demersurilor de reabilitare termică la nivelul Sectorului 3. Cei care nu aveți încă blocul reabilitat, luați legătura cu asociația de proprietari să vă asigurați că documentația este completă și gata pentru depunerea dosarului de finanțare”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

De asemenea, locuitorii Sectorului 3 au la dispoziție o nouă aplicație informatică, „Reabilitare Termică S3”, care le oferă toate informațiile cu privire la etapele de implementare și monitorizare a proiectelor în domeniu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati