Un nou centru de testare COVID-19 din mașină, în zona de nord a Capitalei

Un nou centru de testare pentru virusul COVID-19, de tip drive-thru, s-a deschis în zona de nord a Capitalei.

Centrul aparține clinicii REVIVE Health și se află pe Strada Erou Iancu Nicolae 103 B vizavi de centrul comercial JolieVille. Testarea are loc în condiții de siguranță și comoditate, direct din automobilul personal.

Punctul de recoltare din Strada Erou Iancu Nicolae 103 B functionează în sistem drive-thru însa Revive Health oferă și servicii de recoltare a exudatelor oro-faringiene și nazo-faringiene, pe bază de programare, atât la domiciliu cât și la sediul companiilor.

Noul punct de testare oferă posibilitatea efectuării atât a testului pentru detectarea virusului SARS-CoV-2 (Covid-19) cât și a testelor pentru detectare gripei sezoniera (Influenza) de tip A/B.

Rezultatul testelor este primit în limba română și în limba engleza pe email, în urma unei notificări sms, însă este disponibil și online, pe site-ul Revive Health în 24h din momentul recoltării probelor.

Testele efectuate sunt de înaltă precizie fiind realizate cu aparatură de tip RT-PCR și lucrate la un laborator acreditat de către Ministerul Sănătății, astfel sunt valabile și pentru călătorii.

Programul punctului de recoltare este zilnic, de luni până duminică, între orele 08:00 – 22:00. Pentru rezultate și detalii puteți accesa site-ul companiei www.revivehealth.ro/

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati