Un nou complex educațional pe Bd. Metalurgiei. Primăria Sectorului 4 începe procedurile de expropriere

Primăria Sectorului 4 începe procedurile de expropriere pentru construirea unui complex educațional pe Bd. Metalurgiei. Locuitorii din zonă vor beneficia de școală, grădiniță și creșă, toate construite de la zero.

Primăria Sectorului 4 a anunţat miercuri că a început procedurile de expropriere pentru construirea unui complex educaţional, alcătuit din şcoală, grădiniţă şi creşă, pe Bulevardul Metalurgiei, după ce Consiliul Local a aprobat acest demers.

Noul complex va fi ridicat pe o suprafaţă de peste 10.000 de metri pătraţi, în zona celor 14 terenuri noi de sport pe care autoritatea locală le-a amenajat în apropierea Parcului „Tudor Arghezi”.

În zonă au apărut zeci de blocuri noi, iar părinții nu au soluții în apropiere pentru copii.

„Lângă cele 14 terenuri de sport pe care le-am amenajat în zona parcului Tudor Arghezi, comunitatea Sectorului 4 va construi de la zero, o creșă, o grădiniță și o școală. Sunt bucuros că acest proiect are votul consilierilor locali, pentru că domeniul educațional reprezintă o prioritate a dezvoltării comunității noastre. Fără educație nu poate exista nimic. Lucrurile acestea contează extrem de mult pentru că nu putem construi o societate performantă fără educație, fără o infrastructură de calitate nu se poate. Astăzi, suntem motorul Capitalei iar polul de dezvoltare al Bucureștiului este aici, în Sectorul 4”, a declarat primarul sectorului 4, Daniel Băluță.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati