Un nou eveniment marca Sectorului 3, filiala USR, weekend-ul acesta la mall: „În 2023, aproximativ 2000 de oameni au primit o șansă datorită implicării voastre”

Viceprimarul Sectorului 3 invită la o inițiativă civică în mod constant. Lucian Judele, deși a fost privat de atribuții în calitatea sa de edil, a reușit, cu ajutorul unor ONG-uri, și a mediului de afaceri să încurajeze donarea de sânge recurentă.
Preferată de cei care se ocupă de activități care sunt mai puțin vitale pentru sănătatea oamenilor, recurența în fața unor fenomene pare să funcționeze ca un antidot. Medicii nu folosesc pentru bolnavii de cancer sau alte boli grave decât sângele donatorilor care au verificări constante și nu sunt la prima experiență.

De ce legea constanței este importantă chiar și în donarea de sânge

Lucian Judele spune că inițiativa a avut un real succes și că activitățile desfășurate într-un loc populat au ajutat la salvarea vieților unor oameni care aveau nevoie de exact această implicare din partea cetățenilor.

„Picătură cu picătură, în 2023, aproximativ 2000 de oameni au primit o șansă datorită implicării voastre.
Vă invit să vă alăturați și în 2024 acestei cauze nobile care poate face o diferență semnificativă în viața celor aflați în nevoie.
Dacă nu v-ați înscris deja la evenimentul de donare de sânge din 16 ianuarie, vă reamintesc că o puteți face completând formularul https://bit.ly/DoneazăOȘansăLaViață”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati