Un nou lanț de magazine cu produse la preț redus vine în România

Un nou lanț de magazine se lansează pe piața din România, vizând segmentul de produse la preț redus, informează Profit.ro.

  • Este vorba despre Action, un discounter olandez care a înregistrat vânzări de 11,3 miliarde de euro în 2023.

Lanțul olandez de magazine cu discount Action, activ pe piaţa produselor non-alimentare, intră în România, cu concurenți direcți Pepco și Tedi, completează sursa citată.

Lansat în 1993, lanțul a ajuns astăzi la peste 2.500 de magazine în Țările de Jos, Belgia, Franța, Germania, Luxemburg, Austria, Polonia, Portugalia, Cehia, Italia, Spania, Slovacia.

  • ”Action a adăugat 303 magazine noi în 2023. În prezent, compania primește o medie de 15,3 milioane de clienți pe săptămână.

Action a deschis al 500-lea magazin în Germania, al 300-lea magazin în Polonia și al 100-lea magazin în Austria. În Franța, Action a fost desemnat retailerul preferat al francezilor („Enseigne Préférée des Français 2023, conform unui sondaj EY-Parthénon, realizat în ianuarie 2023) și, la începutul lunii ianuarie 2024, a deschis cel de-al 800-lea magazin din Franța”, transmite discounterul pe site-ul său.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati