Un nou serviciu de livrare mâncare în București, după plecarea Uber Eats

Bolt a lansat partea de livrare mâncare la domiciliu în Capitală. Astfel, Bolt Food este disponibil începând de miercuri de pe aplicație, bucureștenii putând comanda mâncare de la 100 de restaurante. VEZI mai jos care sunt zonele de livrare!

„Toți utilizatorii au LIVRARE GRATUITĂ la toate comenzile, pe o rază de 4 km distanță, până pe 3 iunie!”, au transmis reprezentanții Bolt Food pe Facebook.

„În mod normal, dezvoltarea unui astfel de serviciu durează câteva luni bune, însă această criză cauzată de pandemia de COVID-19 a accelerat dezvoltarea unor servicii care poate altă dată s-ar fi făcut într-un timp mult mai lung. Astfel, ceea ce în alte condiții s-ar fi făcut în circa 3-4-5 luni și cu angajarea unor resurse dedicate strict pentru acel proiect, acum s-a realizat cu resursele disponibile. Am încercat să lansăm cât mai repede posibil un produs astfel încât să aducem valoare pe piață într-un timp mai scurt”, a declarat Cristi Sălceanu, country manager pentru Bolt în România, pentru Ziarul Financiar.

Iată zonele de livrare:

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati