Un nou sistem de parcare a fost montat la Aeroportul Otopeni. Drulă: Gata cu ”fisele verzi”

Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor, a anunțat, joi, că va fi inaugurat noul sistem de parcare de la Aeroportul Otopeni. Se va renunța, astfel, la cel vechi, cu fise verzi.

Drulă se referă și la noul ansamblu de benzi de bagaje la sosiri, într-o postare pe pagina sa de pe Facebook:

”Promisiune îndeplinită. Gata cu fisele verzi la Parcarea Otopeni

Oricine a parcat la Aeroportul Otopeni în ultimii ani știe oribilul sistem cu fise verzi. În luna mai am anunțat că la sfârșitul acestui an va fi gata un nou sistem, modern, de plată a parcării.

Am primit aceste poze, făcute astăzi, de la un cititor. Înțeleg că de mâine noul sistem intră în funcțiune.”, a scris acesta pe Facebook.

În plus, fostul ministru anunță că va fi implementat un nou sistem de benzi de bagaje la sosiri, contractul fiind semnat anul acesta.

”Totul anul acesta a fost elaborat și recepționat proiectul de reamenajare și refuncționalizare a vechilor terminale de la Otopeni. Acum, trebuie scos la licitație pentru contractarea unui constructor. În mandatul meu, Compania Națională Aeroporturi București a fost dusă la profitabilitate (+30 mil. lei la final septembrie 2021) de la pierderi de 170 de milioane de lei în 2020.”, a completat Drulă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati