Un nou SocialXChange&Fun în Sectorul 6

A treia ediţie SocialXChange&Fun, un eveniment ce are loc în preajma sărbătorilor de iarnă are loc joi. Peste 30 de beneficiari vor participa la o paradă de modă în care defilează într-o ţinută de zi şi una de seară, potrivită pentru noaptea de Revelion, folosind doar haine din magazinele caritabile.

În cadrul evenimentului va avea loc şi un concurs gastronomic, la care participanţii vor aduce mâncăruri şi dulciuri specifice sărbătorilor de iarnă, precum salată de boeuf, rulade de tot felul, tort şi turtă dulce.

Acţiunea are loc joi, începând cu ora 13,00, pe Aleea Lunca Cernei 6A şi îşi propune să favorizeze socializarea dintre beneficiarii susţinuţi prin programele derulate de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Magazinele primesc donaţii în produse de strictă necesitate, pe care le distribuie persoanelor şi familiilor nevoiaşe numai în schimbul prestării unor activităţi de muncă în folosul comunităţii şi pe baza unui sistem echitabil de puncte. Donatorii, persoane fizice sau juridice, sunt răsplătiţi cu un set de servicii specifice care se adresează atât lor, cât şi familiei, prietenilor sau angajaţilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati