Un paznic al unui hipermarket din Bucureşti a murit, încercând să prindă un hoţ

O tragedie s-a petrecut, joi seară, într-un hipermarket din Capitală. Un paznic a murit la scurt timp după ce a prins un hoţ.

Poliţiştii fac cercetări pentru a afla împrejurările în care s-a petrecut tragedia.

Tragedie într-un hipermarket din Capitală

Totul s-a petrecut, joi seară, în incinta unui hipermarket din Sectorul 2, zona Colentina. Agenţii de pază au observat un bărbat care se comporta ciudat şi s-au dus spre el. Când şi-a seama că a fost descoperit, suspectul a luat repede câteva produse de pe raft şi a luat-o la fugă.

Agenţii de pază au început să alerge după bărbat, au recuperat produsele furate şi au revenit în magazin. La scurt timp, însă, unuia dintre agenți i s-a făcut rău şi s-a prăbușit, lovindu-se la cap. Bărbatul a intrat în comă imediat, potrivit Antena 3. 

Imediat, la faţa locului a ajuns o ambulanţă,  iar medicii au început să-l resusciteze. Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Poliţiştii încearcă acum să afle identiatea bărbatului de la care a pornit totul, vizionând imaginile de pe camerele de luat vederi. Agenţii vor să vadă dacă între agentul de pază care a murit şi suspectul de furt a existat şi un contact fizic, caz în care individul ar putea fi acuzat de lovituri cauzatoare de moarte.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati