Un polițist bucureștean al Brigăzii Rutiere a fost prins cu droguri la festivalul Saga

Un agent al Brigăzii Rutiere a fost prins cu droguri, în toaletă, de polițiștii antidrog aflați în misiune la festivalul Saga de pe Arena Națională, scrie Gandul.

  • Polițistul este cercetat și într-un dosar de coprupție deschis de DGA, anul trecut, pe numele a 19 agenți de circulație și cinci polițiști locali, susține sursa citată.

Scandalul drogurilor de la festivalul de muzică elecronică Saga a ajuns și în curtea Brigăzii de Poliție Rutieră. Surse din Poliție spune că polițiștii antidrog în haine civile au făcut verficări în toaletele Arenei Naționale, unde au folosit aparate DrugTest.

Printre persoanele verificate s-ar fi numărat și S.L. agent în cadrul Brigăzii Rutiere. Asupra acestuia ar fi fost găsită o țigară despre care există suspiciuni că ar fi conținut cannabis, însă, în urma testării cu aparatul DrugTest a reieșit că polițistul nu consumase substanțe interzise.

Totuși, pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal pentru deținere de droguri de risc, iar țigara găsită asupra lui a fost sigilată și trimisă pentru analizele de laborator.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati