Un polițist de la Jilava a fost confirmat cu COVID-19

Un angajat al Penitenciarului București-Jilava a fost confirmat cu noul coronavirus, informează Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP).

„Va informăm că, marți, 21.04.2020, un angajat al Penitenciarului București-Jilava a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

Polițistul de penitenciare a purtat, în executarea serviciului, echipament de protecție (masca, mănuși), și nu a intrat în contact cu persoane confirmate sau suspecte.

Testarea specifică a survenit că urmare a prezentării unei stări febrile, simptomatologia indicată nemanifestandu-se în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu”, transmite ANP într-un comunicat de presă, scrie Ziare.com.

Sursa citată precizează că a informat Direcția de Sănătate Publică (DSP) Ilfov, care a demarat o anchetă epidemiologică.

În prezent, polițistul se află în izolare la domiciliu.

„În conformitate cu metodologia de intervenție la nivel intern, s-a procedat la informarea Direcției de Sănătate Publică Ilfov și, în prezent, se identifica posibilii contacti ai angajatului.

Polițistul de penitenciare se află la domiciliu, conform planificării, din dată de 13.04.2020. Precizăm că, până la acest moment, nu se înregistrează nicio altă confirmare de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul București-Jilava”, se mai arată în comunicat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati