Un polițist din București nu a putut interveni la o urgență pentru că era la pensat

În cadrul Poliţiei Capitalei are loc o anchetă internă, după ce un bărbat a fost găsit la un salon de cosmetică în timpul programului. Poliţistul era programat la pensat, la un salon care se afla în aria unei secţii de care nu aparţinea.

Şefii lui au identificat problema atunci când a apărut o urgenţă, iar toate echipajele din zonă au intervenit, mai puţin bărbatul în cauză, care încă nu terminase procesul de înfrumusețare.

Cosmeticiana l-a dat însă de gol, iar jandarmul care participa la misiunea comună de patrulare a confirmat informația, scrie Digi24.

Jandarmul a întocmit un raport în care a explicat situația. Agentul de la secția 23 de poliție este verificat de către superiorii lui. Acesta ar fi mințit în raportul întocmit la ieșirea din tură și a spus că nu a fost la niciun salon de înfrumusețare, dar o angajată a acelui salon a declarat că polițistul a mers la ea în acea seară.

Incidentul a avut loc la începutul acestui an.

Digi24 a încercat să obțină un punct de vedere de la reprezentanții MAI, Poliția Capitalei și Jandarmeria, dar nu au dorit să comenteze incidentul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati