Un refugiat ucrainean a fost jefuit în Buftea. I-a fost furat portofelul în care avea 1000 de dolari

O femeie a luat portofelul cu acte și bani uitat de un refugiat ucrainean într-un restaurant din județul Ilfov, poliția fiind sesizată de un alt bărbat aflat în local.

În data de 15 martie, în jurul orei 17:42, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat care a anunțat că unui refugiat ucrainean i-a fost sustrasă geanta la un restaurant de tip fast food, situat pe Sos. București Târgoviște.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii orașului Buftea au stabilit faptul că victima, un refugiat ucrainean, după ce a plecat din unitatea comercială respectivă, a realizat că si-a uitat portofelul, ce conținea documente personale și suma de 1000 dolari, portofel pe care nu l-a mai găsit când s-a întors, notează Digi24.

În urma activităților desfășurate, polițiștii din Buftea au identificat și depistat persoana care a luat portofelul, în cauză fiind vorba despre o femeie în vârstă de 43 de ani. În prezent, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati