Un senator și-a DONAT indemnizația de parlamentar pentru tratamentul unui copil bolnav de cancer

Senatorul PNL Ion Iordache și-a donat prima indemnizație de parlamentar pentru ca un baiețel de 11 ani, diagnosticat cu cancer osos, să ajungă în Turcia la tratament, scrie ecopolitic.ro

  • Senator: Eu imi permit să mă întrețin și am hotărât să-mi donez toate indemnizațiile!
donatie Iordache postare
Foto: captură facebook

Informația legată de gestul senatorului a apărut pe facebook, din zona familiei băiatului cu mulțumiri si dovezi ale donației.

Conform informațiilor pe care le avem, este vorba despre un baietel de 11 ani din județul Gorj, localitatea Ionești, care-a fost diagnosticat cu cancer osos.Copilul trebuie neaparat sa ajunga in Turcia la tratament dar are nevoie pentru inceput de 20 mii euro.Costul total al tratamentului este 40 mii de euro iar daca se va interveni chirurgical va avea nevoie de 70 mii.

Contact telefonic, senatorul a precizat că a luat hotărârea ca toată indemnizația pe care-o va lua, în mandatul de 4 ani, să o doneze pentru asemenea cazuri din zona Gorjului. 

”Toate indemnizațiile pe care le voi lua pe perioada mandatul meu de senator PNL de Gorj, le voi dona pentru a sprijini comunitatea-mai ales pentru aceste cazuri grave.Acest caz, cu baiețelul de 11 ani, a produs o emoție ce m-a făcut să iau această decizie.Eu imi permit să mă întrețin și am hotărât să-mi donez toate indemnizațiile, pe fiecare lună, veți vedea.

Și colegii de la PNL Gorj vor contribui cu o parte pentru a ajuta acest copil.Îndemn și pe alți parlamentari sau orice altă persoană să facă astfel de gesturi.”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati