Un șofer a fost prins pe Autostrada A0 cu 200 de km/h

Un șofer în vârstă de 28 de ani a fost prins pe Autostrada A0 în timp ce circula cu 200 de km/h. Șoferul a fost scos din trafic și amendat, anunță Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Ilfov într-un comunicat, potrivit Buletin de Bucuresti.

Conducătorul auto se afla la volanul mașinii în jurul orei 00:10, atunci când a fost depistat de polițiștii rutieri că avea o viteză de 200 de km/h pe un tronson de drum unde limita legală este de 130 de km/h. Tânărul se afla la km 60, pe autostrada A0.

Șoferului i-a fost suspendat permisul și, odată cu acesta, și dreptul de a conduce pe o perioadă de 90 de zile. El a fost sancționat și cu o amendă în valoare de 1.485 de lei, conform O.U.G. 195/2002.

La sfârșitul lunii iulie, Buletin de București a relatat despre accidentul din parcul Pantelimon, unde un şofer a lovit doi copii, un băiat în vârstă de nouă ani şi o fetiţă de şapte, în parcarea exterioară a parcului.

Cei doi copii care au fost loviţi în parcarea parcului Pantelimon erau fraţi. Băiatul de nouă ani a fost omorât, iar fata de şapte ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce i-a fost prins un picior sub roată. Ulterior, piciorul fetiței a fost amputat pentru că viața copilului era în pericol, motiv pentru care s-a decis îndepărtarea membrului afectat.

Poliţia a stabilit cine este şoferul care a accidentat doi copii într-o parcare a parcului Pantelimon de pe şoseaua Gării Căţelu. Este vorba de un băiat de aproape 17 ani, potrivit agenților rutieri. A fost testat cu etilotestul şi cu drugtest-ul, dar rezultatele au fost negative.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati