Un şofer a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti şi a murit

Un șofer a intrat, în această dimineaţă, cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București. Mașina a luat foc, iar șoferul a murit.

UPDATE 09:05 Informația privind incidentul de la Ambasada Rusiei la București a fost preluată și de Nexta.

 

”În această dimineaţă, în jurul orei 06,00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism”, informează Poliţia Capitalei.

La faţa locului au venit echipaje ale poliţiei şi ambulanţei. Au fost aplicate restricţii rutiere pe Şoseaua Kiseleff, pentru efectuarea cercetării la faţa locului.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a acest eveniment.

A fost vorba despre un gest intenționat

Surse apropiate anchetei au spus pentru Digi24 că ar fi fost vorba despre un gest intenționat. Astfel, șoferul ar fi mers direct către poarta principală de acces și s-a izbit cu mașina în gard.

Jandarmul care era de pază l-ar fi somat pe șofer să părăsească imediat locul, dar el i-ar fi strigat militarului ceva, iar apoi s-ar fi autoincendiat.

La volan s-ar fi aflat șeful unui ONG

Șoferul era Bogdan Drăghici, președintele asociației TATA, care a fost acuzat de fosta soție că și-a molestat fiica, mai spune Digi24.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati