Un șofer din Giurgiu care transporta ilegal deșeuri, amendat în Sectorul 6

Un nou transport de deșeuri cu lipsa acordului de transport a fost descoperit de Poliția Locală Sector 6. Bărbatul din Giurgiu a fost amendat cu 3.000 de lei.

Polițiștii se întorceau de la verificarea unui șantier în zona Uverturii, atunci când au depistat autoutilitara în trafic, în apropiere de Podul Ciurel. Un morman de fiare, o bună parte caroserii de mașină provenite din dezmembrări, toate erau stivuite în bena vehiculului cu numere de provincie.

Șoferul le-a prezentat polițiștilor un document pentru transportul fierului vechi la un centru de colectare şi reciclare REMAT, însă nu şi acordul de transport deșeuri, cel care se obține de la Primăria Municipiului București, prin Direcția de Servicii Publice.

Dacă în urmă cu doi ani s-au confiscat peste o duzină de dube, ai căror șoferi au fost surprinși că aruncau gunoaie, în 2023 s-au înregistrat doar două astfel de situații, iar amenzile sunt de ordinul a zeci de mii de lei.

Pe raza Sectorului 6, operatorul Urban SA este autorizat sa ridice deșeurile provenite din construcții, cu care puteți lua legătura la 021/413 91 15 sau dați un email la office@urbansa.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati