Un tânăr a furat, în Ajun de Crăciun, mai multe telefoane mobile dintr-un centru comercial din București

Un tânăr de 24 de ani a furat mai multe telefoane mobile din centrul comercial „Vulcan” din BucureștiEl a fost prins și arestat la domiciliu pentru 30 de zile, iar pe numele lui a fost deschis un dosar penal de furt calificat și distrugere.

Un bărbat de 24 de ani a fost reținut miercuri de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sector 5 după ce în Ajunul Crăciunului a intrat într-un magazin de electronice și a furat mai multe telefoane mobile, informează Poliția Capitalei.

Potrivit sursei citate, polițiștii au fost sesizați în 24 decembrie de către angajatul unei firme de pază că în jurul orei 03.30, o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta complexului, prin spargerea ușii de acces a unui spațiu neutilizat.

Câteva ore mai târziu, aceeași subunitate de poliție, a fost sesizată, prin sistem 112, de către angajata unui magazin, situat în respectivul centru comercial, cu privire la faptul că, în jurul orei 05.30, un bărbat necunoscut ar fi pătruns în camera de depozitare a magazinului, de unde a sustras mai multe telefoane mobile.

Cazurile au fost preluate de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale –Sector 5, iar din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuit de comiterea faptelor este un bărbat, în vârstă de 24 de ani.

Arestat la domiciliu pentru 30 de zile

În cursul zilei de miercuri, suspectul a fost prins și dus la audieri.

„În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, față de cel în cauză a fost dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile”, conform sursei citate anterior.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale – Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati