Un tânăr a recunoscut că i-a tăiat limba și a ucis-o pe femeia din Buftea

Un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat judecătorului fiind acuzat că a omorât o bătrână. Incidentul s-a produs în orașul Buftea, iar victima este o femeie de 83 de ani.

Un bărbat de 39 de ani, din orașul Buftea, județul Ilfov, a recunoscut că a ucis-o pe femeia din localitate, descoperită duminică seară, în curtea ei, cu limba tăiată.

Bărbatul a fost reținut și urmează să fie dus la instanță cu propunere de arestare preventivă, potrivit unor sursel apropiate anchetei, scrie Digi24.

Cercetările în acest caz sunt în plină desfășurare, urmând a fi stabilite motivele crimei.

O femeie în vârstă din Buftea a fost descoperită în curtea locuinței sale, cu limba tăiată, duminică seară. Când a fost găsită, femeia era încă în viață, iar ultimul cuvânt pe care l-a rostit a fost: „hoții”. Totuși, din casa ei nu a dispărut nimic.

Un vecin a fost cel care a sunat la 112 și a anunțat că a văzut-o pe femeie căzută în curte. Tot el a fost acela care a spus că a auzit-o strigând „hoții”.

În momentul în care echipa operativă a ajuns la fața locului femeia era moartă. Bătrâna nu avea urme vizibile de violență pe corp, însă avea o hemoragie puternică la gură, având limba tăiată.

Fiul ei este cel care le-a spus polițiștilor că din casă nu a dispărut nimic.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati