Un tânăr de 19 ani a fost arestat pe Aeroportul Otopeni în cazul pistolului furat din Voluntari

1
88
Pixabay

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost reținut pe Aeroportul Otopeni. Individul era căutat pentru furt în cazul pistolului sustras de la fostul ofițer SRI din Voluntari, transmite antena3.ro.

Băiatul arestat era dat în urmărire pentru furt și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în dosarul care vizează furtul unui pistol, a cartușelor aferente și a unor bijuterii, dintr-o locuință din Voluntari.

Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au fost informați, joi, de polițiștii de frontieră cu privire la faptul că pe Aeroportul București Otopeni a fost depistat un bărbat de 19 ani, urmărit la nivel național, care s-a deplasat cu o aeronavă pe ruta Bruxelles- București.

În acest context, polițiștii au pus în aplicare mandatul de arestare preventivă în lipsă, emis de către Judecătoria Buftea pe numele bărbatului de 19 ani, bănuit de comiterea faptei de furt calificat și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în cauză fiind sesizată la data de 6 ianuarie, sustragerea unui pistol, a cartușelor aferente și a unor bijuterii, dintr-o locuință situată în orașul Voluntari.

În acest caz mai sunt cercetați alți trei bărbați. Arma şi cartușele au fost descoperite într-un lac.

Reamintim faptul că un bărbat a sesizat, la începutul anului, faptul că, persoane necunoscute i-au sustras din locuinţa situată în oraşul Voluntari

Victima are 50 de ani și este fost ofițer al Serviciului Român de Informații. Hoții au intrat în locuință în momentul în care acesta nu era acasă.

Arma furată este un Glock iar hoții au plecat și cu 24 de gloanțe. Ei au spart caseta în care erau depozitate pistolul și muniția și au mai luat din locuința fostului ofițer SRI mai multe bijuterii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.