Un tânăr livrator a fost bătut crunt de paznicii unui mall din Bucureşti – FOTO

Un tânăr de 19 ani, livrator, a fost lovit de trei agenţi de securitate. Şi-ar fi lăsat bicicleta într-un loc nepermis pentru a lua comanda cât mai repede. În loc de atenţionări, angajaţii firmei de pază au trecut direct la pumni şi picioare. L-au dus cu forţa într-o cameră, de unde a scăpat doar cu ajutorul oamenilor din mall, scrie observatornews.ro.

Un tânăr de 19 ani, livrator, a fost lovit de trei agenţi de securitate dintr-un mall din Sectorul 2 din Bucureşti, după ce şi-ar fi lăsat bicicleta într-un loc nepermis pentru a lua comanda cât mai repede.

„Am încercat să-mi iau comanda, să îmi văd de treabă. Ei se puseseră în faţa mea, eu i-am ocolit. Vorbeam cu doamna de la casă şi m-au ridicat”, a povestit tânărul.

Vezi aici video.

În imaginile trimise de un martor pe Fii observator se vede mai cum tânărul este obligat să intre într-o anexă a centrului comercial.

„M-au târât, m-au tras, m-au strâns de cămaşă. Au încercat să mă ducă într-o cameră în spate unde vă daţi seama cu toţii ce s-ar fi întâmplat, nefiind camere. Şi pe drum li s-a mai alăturat un bodyguard care nu cred că ştia, totuşi, ce s-a întâmplat”, spune tânărul.

Acolo, băiatul a fost agresat. Are vânătăi pe braţe pe gât şi pe spate.

„Norocul meu a fost un băiat care trecea pe acolo şi a filmat incidentul. El împingea de uşă şi îi întreba pe cei trei de ce fac asta”, adaugă tânărul.

Martorii au asistat şocaţi la întreaga scenă şi au sunat la 112: „Ia uite ce i-aţi făcut!”

Coordonatorul agenţilor de pază din mall susține că nu este la curent cu cele întâmplate.

Tânărul a depus plângere la poliţie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati