Un taximetrist care a ameninţat cu cuţitul un conducător auto a fost prins de Poliția Locală

Un taximetrist care a ameninţat cu cuţitul un conducător auto a fost prins, în timp record, de un echipaj al Poliției Locale Bucureşti.

”Un taximetrist care a ameninţat cu cuţitul un conducător auto a fost prins, în timp record, de un echipaj al Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti”, anunță instituția pe pagina de Facebook..

Potrivit sursei citate, miercuri, la prânz, în timp ce îşi îndeplineau atribuţiiile de serviciu în zona Şos. Colentina / D-na Ghica, poliţiştii locali ai Serviciului Circulaţie Rutieră au fost alertaţi cu privire la faptul că un taximetrist agresiv a ameninţat cu o armă albă un alt participant la trafic.

Pe baza semnalmentelor oferite de persoana agresată, agenţii Poliţiei Locale Bucureşti au pornit imediat în urmărirea suspectului. ”Poliţiştii locali au reuşit să-l depisteze pe agresor pe strada D-na Ghica, în apropierea unei săli de jocuri de noroc.”, mai spune sursa citată.

După identificarea acestuia şi întocmirea actelor procedurale, cazul a fost predat lucrătorilor Poliţiei Române care au ridicat din maşina “cuţitarului” şi briceagul care ar fi fost folosit în agresiune.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati