Un tramvai din Capitală care nu a oprit în stație a intrat în mașinile din intersecție – VIDEO

Accident neobișnuit în Capitală, provocat de un tramvai care nu a oprit în stație și a intrat în mașinile dintr-o intersecție din zona Bulevardului Timișoara. Incidentul este investigat deopotrivă de Brigada Poliției Rutiere și de Societatea de Transport București.

Accidentul a avut loc duminică, 1 mai, în jurul orei 14, când tramvaiul ce circula pe linia 25 a ajuns în zona Bulevardului Timișoara, la intersecția cu Valea Oltului și, exact în momentul în care ar fi trebuit să oprească în stație pentru a prelua anumiți călători, și-a continuat în mare viteză drumul, surprinzând în intersecție mai multe mașini, potrivit stirileprotv.ro.

Din fericire, în urma acestui accident nu a fost rănită nicio persoană, nici ocupanții celor două mașini tamponate de tramvai, cu atât mai puțin călătorii care se aflau în mijlocul de transport în comun, spune sursa citată.

Polițiștii spun că accidentul s-a produs din cauză că vatmanul nu a fost atent, având în vedere că tramvaiul se apropia în zona respectivă de o stație în care se aflau călători, ceea ce îl făcea să fie suficient de vigilent.

Se așteaptă un punct de vedere de la STB, iar apoi cei de la Brigada Poliției Rutiere vor lua și măsurile legale ce se impun.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati