Un tren care circula pe ruta Deva – Bucureşti a avut, marți, o întârziere de circa 100 de minute

Trenul IR 1824, care circulă pe ruta Deva – Bucureşti Nord, a avut marţi dimineaţa o staţionare temporară, de circa 100 de minute, fiind necesară intervenţia cu o drezină pantograf pe intervalul Merişor – Băniţa, pentru înlăturarea unui copac căzut în gabarit şi remedierea deranjamentului la linia de contact, informează CFR SA.

Trenul IR 1824 a fost reînscris în circulaţie la ora 9:33.

„În aceste zile, când în majoritatea judeţelor se înregistrează temperaturi ridicate, pe reţeaua feroviară se introduc limitări de viteză, pe anumite intervale de staţii, ceea ce înseamnă că unele trenuri, funcţie de judeţele pe care le tranzitează, să înregistreze întârzieri în parcurs, iar ora de sosire în staţia de destinaţie să nu corespundă orei din Mersul Trenurilor. Limitările de viteză sunt introduse în anumite intervale orare, în perioadele în care sunt anunţate temperaturi caniculare, deoarece la nivelul şinei, temperatura depăşeste 50 de grade Celsius”, transmit reprezentanţii CFR SA.

Aceştia susţin că personalul feroviar este prezent permanent pe teren în aceste zile, astfel încât orice situaţie, care are implicaţii în buna desfăşurare a circulaţiei trenurilor, să fie remediată în cel mai scurt timp.

sursa: Agerpres.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati