Un tren pe ruta Bucureşti Nord – Cluj-Napoca staţionează temporar în gara Rupea

Un tren care circulă pe ruta Bucureşti Nord – Cluj-Napoca este oprit temporar în gara Rupea, până la finalizarea intervenţiilor determinate de întreruperi în alimentarea cu energie electrică a liniei de contact, informează CFR SA.

„Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează publicul că traficul feroviar, la această oră, este adaptat la condiţiile meteo pe întreaga reţea. În acest moment toate magistralele feroviare sunt operaţionale, singurul segment feroviar unde se intervine cu drezine pantograf este intervalul de staţii Mereni – Beia, de pe raza Regionalei CF Braşov, unde sunt semnalate întreruperi în alimentarea cu energie electrică a liniei de contact. Menţionăm faptul că, până la finalizarea intervenţiilor pe segmentul Mureni – Beia, trenul IR 1735, care circulă in relaţia Bucureşti Nord – Cluj-Napoca, este oprit temporar în gara Rupea, unde sunt îndeplinite condiţiile optime de staţionare, garnitura dispunând de căldură şi lumină. Termenul estimat pentru reluarea circulaţiei, în condiţii normale, este de 30 – 40 de minute”, potrivit unui comunicat de presă, scrie Agerpres.

Măsura staţionării temporare, în intervalul necesar operaţiunilor de intervenţie cu drezinele pantograf, are drept scop reluarea traficului în cel mai scurt timp şi asigurarea condiţiilor optime de circulaţie.

Călătorii sunt rugaţi ca în această perioadă să solicite informaţiile referitoare la condiţiile de circulaţie a trenurilor la numărul de telefon CFR 021/9521, iar pentru verificarea orelor de sosire sau de plecare din gări pot accesa site-ul administratorului infrastructurii feroviare – www.cfr.ro, domeniul camere web -, unde panourile de sosiri/plecări sunt actualizate din minut în minut.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati