Un tren pus în circulaţie după opt ani a ajuns de la Suceava la Bucureşti cu două ore întârziere

Călătorii trenului Intercity Suceava – București ”Ștefan cel Mare” au ajuns ieri cu două ore întârziere la destinaţie.

  • În prima zi de circulaţie a trenului după o pauză de opt ani, a întâmpinat avarii la locomotivă pe drum.

Trenul IC 552 a plecat ieri dimineaţă din Suceava la 5.42, însă în zona Dolhasca locomotiva s-a stricat. Acesta a ajuns cu o întârziere de peste 90 de minute la Pașcani, de unde a preluat ramura de Iași, și ea întârziată din cauza problemei garniturii de la Suceava, potrivit monitorulsv.ro.

Astfel, trenul a ajuns la București Nord cu o întârziere de două ore 118 minute, conform infofer.ro.

Trenul a plecat ieri dimineaţă după o pauză de opt ani. Acesta a fost scos de CFR Călători în ultimii ani și reintrodus de la Noul Mers al Trenurilor, adică de duminică, transmite sursa citată.

Trenurile IC sunt mai scumpe cu 15% față de cele IR

Conform Noului Mers al Trenurilor, IC 552 pleacă de la Suceava la 5.45 și ar trebui să sosească la București Nord la 11.30, după cinci ore și 45 de minute. Viteza maximă pe acest traseu, de 140 km/oră, va fi atinsă între București Nord și Crivina (Prahova).
Perechea, trenul InterCity ”Ștefan cel Mare”, va pleca din București la 17.22 și ar urma să ajungă la Suceava în cinci ore și 40 de minute.

Trenurile IC sunt mai scumpe cu 15% față de cele IR și vor avea obligatoriu și clasa I și serviciu de vagon restaurant.

 

Trenurile Intercity sunt mai scumpe cu 15% față de cele InterRegio și vor avea obligatoriu și clasa I și serviciu de vagon restaurant,

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati