Un ucrainean a furat un taxi din București şi l-a abandonat pe Calea Victoriei

Un ucrainean de 23 de ani a fost reţinut după ce a furat un taxi. Băiatul, care nu are nici carnet de conducere valabil, s-a plimbat pe câteva străzi cu maşina, după care a abandonat-o. I-a furat telefonul taximetristului, rămas pe bord, după care s-a făcut nevăzut. La câteva ore distanţă, a fost găsit de poliţişti, scrie Buletin de Bucuresti.

Conform surselor judiciare cu care au vorbit reporterii Buletin de Bucureşti, taximetristul a preluat o comandă pe bulevardul Nicolae Bălcescu. A coborât să îl ajute pe băiat cu bagajele, moment în care pasagerul a ţâşnit pe lângă el, s-a aşezat la volan şi dus a fost.

S-a oprit la câteva străzi distanţă, pe Calea Victoriei. A luat telefonul taximetristului şi a încercat să fugă.

La data de 22 aprilie 2024, bănuitul a fost depistat și condus la audieri. De asemenea, prejudiciul a fost recuperat în totalitate. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală. Cercetările sunt continuate de către Serviciul Furturi de Autovehicule, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt calificat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati