Unde poți dona cărți în București | Sute de cărți au fost donate deja pentru Liceul Iordache Zosima din comuna Armășești. Campania continuă!

După ce a creat 17 biblioteci sociale în școli, spitale, centre sociale pentru copii, campania Dăruiește o lume de basm a donat biblioteca 18 unui Liceu agricol de prestigiu, Liceului Iordache Zosima din comuna Armășești, care are nevoie de multă susținere pentru a păstra elevii în școală și interesați de educație.

Dacă vrei și tu să donezi cărți trebuie să știi că există în Capitală trei centre de colectare pentru campania ”Dăruiește o lume de basm”. Vezi mai jos adresele complete!

Donația fost făcută de Asociațiile KinetoBebe și EMOVERE, care au creat această acțiune împreună cu reprezentanții Fundației World Vision România.

„Sunt mulți copii care nu au acum acces la carte nouă, de calitate și își pierd interesul pentru citit și educație. Ne bucurăm că am avut sprijinul editurilor mari și am putut face biblioteca 18 cu carte nouă exclusiv, care este cu siguranță mult mai atractivă pentru acești copii care nu mai găsesc mult sens în mersul la școală și nu mai văd educația ca pe un pașaport pentru un viitor mai bun. Sperăm din suflet să fi ajutat și noi un pic copiii din acest liceu, care au mare nevoie de sprijinul tuturor.” declară Raluca Chișu fondatoare Asociației KinetoBebe și Monica Popescu, inițiatoarea campaniei.

Fundația World Vision România sprijină elevii Liceului Iordache Zosima din comuna Armășești prin programe economice și antreprenoriale cu ajutorul cărora să poată avea acces la o meserie sigură, un viitor în comunitate.

Cărțile noi din această bibliotecă socială au fost donate de partenerii campaniei: 4Colours, Editura NEMI, Humanitas Junior, Editura NICULESCU, Editura Litera, Editura RAO. Alături de aceste cărți au fost donate multe cărți clasice, în stare bună, primite de la persoane fizice, prieteni ai campaniei.

Proiectul Dăruiește o lume de basm este o inițiativă lansată în decembrie 2018 de Asociația Kineto Bebe și Asociația EMOVERE, cu susținerea Itsy Bitsy FM, 4 Colours și Opera Comică pentru Copii.

Vrei să donezi cărți? Iată unde le poți aduce în Capitală

Donează și tu cărți în stare bună la orice centru de colectare pentru campania Dăruiește o lume de basm:

1. Centrul KinetoBebe Moșilor – Calea Moșilor nr. 158, Sector 2
2. Centrul KinetoBebe Nord –  Intrarea Catedrei nr.2, Sector 1
3. Centrul KinetoBebe Sud –  Șoseaua Olteniței nr. 87-99, Sector 4

Cu sprijinul publicului și al companiilor generoase au fost create până acum 18 biblioteci sociale la: școala de la Ștefăneștii de Jos, la secția de pediatrie a Spitalului din Curtea de Argeș, la Colegiului Gimnazial Basarab I și la singurul Club de Lectură din acest oraș, la centrul Focus din Constanța, la Centrul Generații coordonat de Fundația Regală Margareta a României, la Hero After School Clinceni, la Casă Bună din Ferentari, la Boghești Vrancea, la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului din București, la Spitalul de psihiatrie „Eftimie Diamandescu, la Primăria din comună Grădinari și la centrul Centrul educațional social Sfinții Petru și Pavel din Medgidia și la Liceului Iordache Zosima din comună Armășești.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati