Unirea a 3 partide de opoziție ilustrează Ziua Națională în Sectorul 3: „Ne angajăm să lucrăm împreună cu cinste pentru a menține unitatea și solidaritatea în fața provocărilor contemporane”

1
328

1 decembrie a însemnat o uniune a celor care se gândesc și la trecut de Ziua Națională. Astăzi, Organizațiile Sectorului 3 ale partidelor USR Sector 3, Forța Dreptei Sector 3 și Partidul Mișcarea Populară Sector 3 s-au reunit în fața statuii care cinstește sacrificiul eroilor români pe fronturile marilor războaie pentru a le aduce un omagiu.

„Indiferent de doctrina politică, suntem români și atunci când vorbim despre eroii României susținem și suntem recunoscători deopotrivă celor care s-au sacrificat pentru libertatea noastră, reamintindu-ne că țara noastră a fost construită pe curajul și jertfa lor.

Împreună afirmăm importanța menținerii vii a memoriei și a valorilor pentru care acești eroi au luptat: independența și suveranitatea României. Privim această statuie nu doar ca pe un simbol al trecutului, ci și ca pe o amintire vie a responsabilității noastre față de viitorul României.

Ne angajăm să lucrăm împreună cu cinste pentru a menține unitatea și solidaritatea în fața provocărilor contemporane și pentru a căuta să construim o țară în care domnesc demnitatea, libertatea și respectul. Le mulțumim eroilor noștri și promitem să onorăm moștenirea lor printr-un angajament ferm pentru prosperitatea și integritatea poporului român.
La mulți ani, români! La mulți ani, România!”, scrie viceprimarul Lucian Judele pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.