Unitățile medicale din București sunt invitate să se alăture proiectului Recuperare Oncologică

0
148
Pixabay

Primăria Municipiului bucurești invită unitățile sanitare, pubice sau private, să se alăture proiectului ”Recuperare Oncologică” derulat de PMB prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

În cadrul acestui program unitățile medicale vor putea asigura pacienților oncologici servicii medicale și proceduri specifice.

Termenul final de depunere a dosarelor în cadrul primei etape de afiliere este 9.03.2023, iar informațiile necesare se află la adresa

(https://assmb.ro/storage/articles/2023/2/4492.pdf)

În data de 15 martie platforma proiectului ”Recuperare oncologică” se va deschide publicului pe site-ul www.assmb.ro, iar pacienții care au indicație de la medic se pot înscrie pentru a beneficia de serviciile medicale oferite.

Sprijinul financiar va fi decontat direct către unităţile sanitare publice şi/sau private afiliate în cadrul proiectului.

Proiectul „Recuperare oncologică” prevede acordarea unui sprijin financiar în cuantum de 5.850 lei /beneficiar/pachet de servicii, pentru 2.500 de persoane, în vederea decontării unui pachet de servicii medicale care cuprinde ședințe de kinetoterapie, drenaj limfatic, consiliere psihologică, precum și consiliere de nutriție oncologică.

Regulamentul pentru implementarea proiectului „Recuperare oncologică” este disponibil pe site-ul ASSMB și poate fi consultat de către toți cei interesați

(https://assmb.ro/…/info…/Recuperare%20oncologica.pdf).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.