Uniunea Studenților din România și Liga Studenţilor Originari din Republica Moldova organizează în premieră un congres

Uniunea Studenților din România, alături de Liga Studenţilor Originari din Republica Moldova organizează anul acesta Congresul Studenților din România și Republica Moldova (CSRRM), eveniment istoric, care va avea loc în incinta Palatului Parlamentului.

Sub deviza „Împreună pentru un viitor european”, pentru prima dată, tinerii români şi basarabeni se întâlnesc pentru a celebra valorile ce îi unesc şi pentru a afirma dorinţa de a se dezvolta într-un context european.

Fiind un eveniment de anvergură ce reunește beneficiarii învățământului superior și decidenții politici actuali, considerăm că poate reprezenta un obiectiv de interes pentru dumneavoastră în vederea realizării unui material de presă.

Astfel, printre invitații care vor fi prezenţi la Congres, regăsim pe: Alina Gorghiu, preşedintele interimar al Senatului, Sorin Cîmpeanu, vicepreşedinte al Senatului, Mara Mareș, consilier de stat, Adrian Dupu – Secretar de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, Alina Dandara, deputat în Republica Moldova.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati