Universitatea Cluj a învins-o pe Dinamo cu 2-0 în turul barajului pentru Liga I

Universitatea Cluj a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-0 (1-0), pe Cluj Arena, în prima manşă a barajului pentru Liga I de fotbal, potrivit Agerpres.

Universitatea, formaţie clasate pe locul al treilea în play-off-ul ligii secunde, s-a impus prin golurile marcate de belgianul Martin Remacle (14) şi de moldoveanul Alexandru Boiciuc (83). Remacle a înscris după o ieşire greşită a portarului Mihai Eşanu, care a avut o intrare brutală la Dragoş Tescan, în afara careului, scăpând doar cu cartonaşul galben. Boiciuc a majorat diferenţa după o acţiune senzaţională a ex-dinamovistului Ioan Filip în banda stângă şi o centrare perfectă.

Clujenii au avut ocazii mari de gol prin Ely Fernandes (24), Boiciun (57), ambii singuri cu portarul, şi Tescan (34), al cărui şut din unghi a fost respins de portarul Eşanu.

Dinamo a avut două bare, prin Cosmin Matei (47) şi Christian Irobiso (80), dar ocazii bune au irosit şi Baltahzar Pierret (29), Gabriel Torje (45+3) şi Vlăduţ Morar (76).

Dinamo a primit al doilea gol într-un moment în care avea superioritate numerică, Ely Fernandes fiind eliminat pentru al doilea cartonaş galben (72). Primul avertisment l-a primit în min. 38, după o ciocnire cap în cap cu Baptiste Aloe, în urma căreia francezul a fost schimbat, iar pe al doilea l-a primit pentru o intrare tare la Cătălin Carp.

Manşa secundă se va juca la Bucureşti, pe 29 mai.

În celălalt baraj pentru Liga I, formaţia de ligă secundă Concordia Chiajna a învins-o pe Chindia Târgovişte cu 2-1.

Sursa: Agerpres

Articolul Universitatea Cluj a învins-o pe Dinamo cu 2-0 în turul barajului pentru Liga I apare prima dată în Sport Alert.

Citeste mai mult…

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati