Universitatea din București propune candidaților din acest an peste 6.900 de locuri bugetate

Universitatea din București pune la dispoziția absolvenților de liceu, licență și master, la admiterea din acest an, un număr de peste 6.900 de locuri la buget.

Pentru programele de licență și master, concursul de admitere la facultățile Universității din București se desfășoară în perioada 8-30 iulie 2019, iar dată limita de afișare a rezultatelor este 30 iulie 2019. În schimb, pentru programele de doctorat, perioada este cuprinsă între 2 și 20 septembrie 2019, scrie Ziare.com.

Calendar admitere licență 2019. Câte locuri sunt scoase la concurs

Este important de precizat faptul că fiecare facultate are propriul calendar, cuprins în perioada mai sus-menționată. Datele pot fi consultate de toți cei interesați aici.

Pentru studiile universitare de licență, Universitatea din București oferă un număr de 3838 de locuri bugetate, în timp ce pentru candidații la studii universitare de master, Universitatea din București scoate la concurs un număr de 2845 de locuri bugetate.

Mai multe informații cu privire la numărul de locuri la buget de la fiecare facultate sunt disponibile aici.

Pe website-ul dedicat admiterii la Universitatea din București pot fi consultate și informații detaliate referitoare la admiterea la programele de master. Pentru cei care doresc să candideze la una dintre școlile doctorale, Universitatea din București oferă un număr de 296 de locuri bugetate, dintre care 149 cu bursă.

De ce sa vii sa studiezi la Universitatea din București

Principalul obiectiv al Universității din București este de a obține cea mai înalta calitate a serviciilor educaționale și a activității de cercetare, adoptând standarde competitive, de nivel internațional, și manifestând o preocupare continuă pentru asigurarea calității, colaborare interdisciplinară, leadership și excelență activității profesorilor și angajaților.

Universitatea din București este considerată cea mai importantă instituție de învățământ, cercetare și cultură din România, dobandind, în cei peste 150 de ani de existența, un solid prestigiu național și internațional.

Universitatea din București oferă numeroase programe de studii, la toate nivelurile și formele de pregătire universitară: 93 de specializări de licență, 208 programe de masterat, peste 30 de programe în limbi străine, 21 de programe de doctorat, programe de reconversie profesională și de perfecționare. Toate programele oferite sunt acreditate sau autorizate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati