Universitatea Politehnica din București organizează 18 festivităţi de absolvire

Promoţia „Academician Mihai Drăgănescu”, noua generaţie de ingineri a Universităţii Politehnica din Bucureşti, va organiza anul acesta 18 festivităţi de absolvire în conformitate cu regulile stricte impuse de pandemia SARS CoV-2. Pentru duminică, sunt programate două festivităţi de absolvire – prima de la ora 10:00 pentru Facultatea de Inginerie Electrică, iar cea dea doua de la ora 18:00 pentru Facultatea de Inginerie Mecanică şi Mecatronică.

Festivităţile se vor desfăşura pe platoul din faţa Rectoratului UPB şi vor respecta toate măsurile de siguranţă impuse de autorităţi în contextul pandemiei COVID-19.

Pe toată perioada desfăşurării acestor ceremonii, absolvenţii, precum şi însoţitorii acestora vor trebui să respecte toate măsurile impuse de organizatori.

Astfel, încă de la intrarea în campusul Universităţii participanţilor li se va lua temperatura, li se vor oferi măşti şi material dezinfectant, iar organizatorii îi vor îndruma şi ajuta să respecte regulile pe întreg traseul, dar şi pe parcursul ceremoniei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati