Universitatea Româno-Americană, parteneriat cu University of York și CITY College pentru programe de studii de tip dublă diplomă

Universitatea Româno-Americană (URA) a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe, lansarea parteneriatului academic tripartit cu prestigioasa universitate din Marea Britanie, University of York și CITY College din Grecia pentru a oferi programe educaționale de tip dublă diplomă pentru studii de masterat și licență. 

  • Programele de studii oferite în cadrul parteneriatului oferă studenților oportunitatea unică de a obține o diplomă de la ambele instituții și de a beneficia de o experiență educațională internațională, fără costuri suplimentare în afară de taxa de școlarizare.

Programele de studii de masterat acoperă domenii actuale și de viitor, în care nevoia de specialiști pe piața muncii este în continuă creștere. Masteratul în Digital Marketing și Social Media, împreună cu cel în Relații Economice Internaționale și Studii Europene ce oferă pregătire în diplomația economică, sunt disponibile din toamna acestui an, iar din toamna anului 2024 va exista și un program de licență de tip dublă diplomă în cadrul acestui parteneriat, ce oferă viitorilor studenți posibilitatea de pre-înscriere.

În cadrul evenimentului găzduit de Universitatea Româno-Americană au participat reprezentanți de la toate cele trei universități partenere, precum Prof.univ.dr.habil. Costel Negricea – Rectorul Universității Româno-Americane, Yannis Ververidis – Rectorul CITY College, University of York Europe Campus și Prof. Steve King – Associate Pro Vice Chancellor, University of York. Evenimentul și-a propus să aducă la masă și reprezentați ai domeniilor de studii în care vor activa viitori absolvenți pentru a arăta importanța formării unor noi generații de profesioniști, atât în domeniul diplomației, prin invitați precum E.S. domnul Andrew James Noble – Ambasadorul Marii Britanii în România, domnul Nikolaos Vlahakis – Ministrul Plenipotențiar, șeful Diplomației Publice, Ambasada Greciei, E.S. domnul Ambasador Cristian Diaconescu – Președintele Centrului de Afaceri Externe, cât și domeniul Marketingului Digital și Social Media, reprezentat de Cristian China Birta – Managing Partener Kooperativa 2.0.

Prin intermediul acestui parteneriat, cele trei universități își propun să ofere o experiență de studiu excepțională, susținută de o echipă de profesori remarcabili aducând împreună toate avantajele unei experiențe educaționale de top. 

Masteratul în Marketing Digital și Social Media

Programul de masterat în domeniul Marketing Digital și Social Media se concentrează pe canalele de comunicare specifice într-un context de marketing strategic. Programul echilibrează cunoștințele teoretice și aplicarea lor practică în domeniul marketingului digital, analizei de marketing și marketingului de social media, pregătindu-i pentru o carieră de succes în acest domeniu, care se află în continuă evoluție.

Programul va fi actualizat constant în funcție de condițiile pieței aflată în continuă evoluție și de inovația în mediul digital și social media prin cercetare încorporată și perspectiva practicianului. 

Masteratul în Relații Economice Internaționale și Studii Europene

Programul de masterat în Relații Economice Internaționale și Studii Europene oferă studenților cunoștințe și abilități pentru a profesa în domenii precum diplomația economică, Relațiile Economice Internaționale, politica publică a Uniunii Europene și problemele de guvernare globală. Se bazează pe patru piloni: cunoștințe, abilități, experiență și oportunități de carieră. Programul se concentrează pe dezvoltarea abilităților critice, precum și pe înțelegerea complexității relațiilor economice internaționale, pregătind studenții pentru o gamă largă de oportunități de carieră. 

Un nou program de licență în marketing disponibil din toamna anului 2024

Începând cu toamna anului 2024, Universitatea Româno-Americană va avea și un program de licență unic în Marketing, în cadrul acestui parteneriat. Acest program inovator oferă studenților o înțelegere cuprinzătoare a principiilor și practicilor de marketing, dezvoltându-le abilitățile de gândire critică, rezolvare a problemelor și comunicare. Programul de licență de tip dublă diplomă, care este disponibil pentru pre-înscriere, asigură o experiență educațională de calitate, fără costuri suplimentare în afară de taxa de școlarizare.

Universitatea Româno-Americană și CITY College, University of York Europe Campus, prin aceste programe de masterat și licență, oferă studenților o educație superioară riguroasă și adaptată nevoilor pieței actuale. Studenții vor beneficia de expertiza profesorilor care vin din străinătate și a profesorilor de la Universitatea Româno-Americană. Prin această experiență, studenții își vor dezvolta o perspectivă globală și își vor extinde rețelele în comunitatea academică internațională.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati