Untold 2021 va avea loc în perioada 9-12 septembrie

0
319

Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile și 4 nopți pe tărâmul magic Untold, din Cluj-Napoca, în perioada 9-12 septembrie.

După ce în 2020 festivalul nu a putut avea loc din cauza pandemiei, iată că anul acesta UNTOLD este unul dintre puținele festivaluri de amploare internațională, care se va desfășura în acest an, în întreaga lume.

„Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate. Astfel, datorită succesului pe care îl are campania de vaccinare, România este printre primele țări care își deschide porțile către publicul iubitor de festivaluri”, notează organizatorii, potrivit stiridecluj.ro.

Programat inițial pentru luna august 2021, mutarea UNTOLD în luna septembrie reprezintă o extra garanție a faptului că festivalul se va putea ține în acest an, la cele mai înalte standarde, cu cei mai buni artiști și în cele mai sigure condiții, arată organizatorii.

Prețul biletelor la UNTOLD

Începând de luni, 7 iunie, fanii festivalului UNTOLD care încă nu au un abonament sau bilet se pot înregistra pe untold.com pentru a achiziționa abonamente pentru ediția din acest an.

Abonamentele se vor pune în vânzare joi, 10 iunie, la prețul de 149 euro plus taxe, doar pentru cei înregistrați pe untold.com. 

De asemenea, toți fanii care și-au cumpărat abonamente pentru UNTOLD 2020 și le-au transformat în abonamente ANYTIME pot opta începând de joi, 10 iunie, pentru ediția din 2021.

UNTOLD, în același timp cu SAGA FESTIVAL de la București

Untold a fost anunțat în perioada 9-12 septembrie, in condițiile în care se știa încă de la finalul lunii aprilie că în perioada 10-12 septembrie în București se va desfășura Saga Festival, un festival important, unde au fost anuntati peste 50 de artiști de top printre care ii amintim pe: Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Mike Williams, Morten, Nervo, Regard, Salvatore Ganacci, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.