UNTOLD 2025 are loc în perioada 7-10 august. Abonamentele au fost puse în vânzare

Abonamentele General Acces pentru cea de-a zecea ediţie a festivalului UNTOLD de anul viitor, ediţie aniversară, pot fi achiziţionate începând de joi. Cea de-a zecea ediţie UNTOLD va avea loc în perioada 7-10 august.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, abonamentele pentru General Acces pot fi achiziţionate la un preţ special de 139 de euro.

„În cele patru zile şi patru nopţi de festival, creatorii UNTOLD transformă Parcul Central din Cluj-Napoca într-o lume a diversităţii genurilor muzicale, o lume care include live act-uri şi show-uri ale celor mai cunoscuţi artişti şi DJ din cultura mainstream şi underground. Fiecare dintre cele patru zile ale celor nouă ediţii ale festivalului UNTOLD a fost o experienţă extraordinară pentru fanii care s-au bucurat de fiecare artist prezent la scenele amplasate în Parcul Central”, precizează sursa citată.

Ediţia aniversară UNTOLD X promite să fie una legendară, se arată în comunicat.

„Pe lângă cei mai mari artişti şi DJ din lume, organizatorii spun că anul 2025 va aduce în lineup-ul festivalului artişti live în premieră pentru România, pe care fanii şi-i doresc pe scena principală, experienţe inedite şi multe alte surprize pe care participanţii le vor descoperi în universul magic UNTOLD”, se mai arată în comunicat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati