UNTOLD şi Neversea îi recompensează cu abonamente pe studenţii cu rezultate excepţionale

0
343
Foto: Facebook / Neversea

Organizatorii festivalurilor UNTOLD şi Neversea anunţă că îi recompensează cu abonamente pe studenţii cu rezultate excepţionale.

„Organizatorii UNTOLD şi Neversea, unele dintre cele mai mari festivaluri din lume răsplătesc şi în acest an excelenţa studenţilor de 10 din România, oferindu-le experienţe memorabile în cadrul campaniei ‘Student de 10’. Campania, care susţine performanţa în educaţie, va premia studenţii de la universităţile de stat care trec sesiunea de vară cu nota 10 cu acces gratuit la UNTOLD sau Neversea”, se arată într-un comunicat trimis, miercuri, de organizatori.

De asemenea, toţi studenţii care au trecut cu brio de sesiunea din vară vor putea achiziţiona abonamentele la festivaluri la un preţ special: 610.40 lei (taxe incluse) până pe data de 30 iunie pentru Neversea şi 654.50 lei (taxe incluse), preţ valabil până pe data de 9 iulie, pentru UNTOLD.

„Această campanie, ‘Student de 10’, este o campanie care aduce multă bucurie în rândul tinerilor cu rezultate excelente. E momentul în care răsplătim excelenţa şi performanţa în educaţie cu experienţe memorabile pentru absolvenţii de 10. Cei care iau notă maximă la sesiunea de vară sunt invitaţii noştri la UNTOLD şi Neversea”, declară Edy Chereji, Co-Fondator UNTOLD şi Neversea.

Absolvenţii care doresc să fie răsplătiţi pentru performanţa lor, în cadrul campaniei, o pot face accesând link-urile: https://untold.com/student-de-10/ sau
https://neversea.com/student-de-10/, unde vor putea completa formularul cu care se pot înscrie în campanie.

Timp de patru zile şi patru nopţi, între 3 şi 6 august, Untold „îşi va deschide porţile magice” pentru circa 300.000 de spectatori aşteptaţi pe Cluj-Arena pentru a cânta, a dansa şi a se desfăta cu atmosfera festivalieră specifică acestui eveniment muzical anual.

Festivalul NEVERSEA va avea loc anul acesta între 6-9 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanţa, iar la eveniment sunt aşteptaţi peste 150 de artişti autohtoni şi internaţionali şi zeci de mii de spectatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.