UPDATE A murit bărbatul de 44 de ani care a căzut în faţa metroului

Circulaţia trenurilor de metrou este reorganizată, vineri, pe un fir, în ambele direcţii, după ce la staţia Aviatorilor o persoană a căzut pe calea de rulare, posibil în urma unei tentative de sinucidere, anunţă Metrorex. UPDATE: Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a murit.

UPDATE A murit bărbatul de 44 de ani care a căzut în faţa metroului

Salvatorii de la ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit, vineri, pentru a scoate o persoană căzută sub o garnitură de metrou, la staţia Aviatorilor, fiind oprită alimentarea cu electricitate.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, persoana a fost extrasă, fiind vorba despre un bărbat de 44 de ani, decedat.

Știre inițială

”Metrorex informează că astăzi, 05.05.2023, în jurul orei 10.30, la staţia de metrou Aviatorilor, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 1 (direcţia Berceni), posibilă tentativă de suicid. Echipele SMURD intervin pentru a acorda primul ajutor. Personalul Metrorex reorganizează circulaţia pe un  singur fir, astfel încât trenurile să circule în ambele direcţii”, a anunţat compania.
Conform procedurilor interne, organele abilitate, împreună cu Metrorex, vor deschide o anchetă pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati