UPDATE Alerta cu bombă la stația de metrou Piața Victoriei nu se confirmă – FOTO

Poliţia Capitalei anunţă, marţi, că în jurul orei 11.30, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că la o staţie de metrou, din Sectorul 1, a fost amplasat un dispozitiv exploziv. Metrorex a precizat că este vorba de staţia de metrou Piaţa Victoriei. Autorităţile au anunţat, în urma verificărilor, că apelul privind amplasarea unei bombe nu se confirmă.

UPDATE: Poliţia Capitalei a anunţat că verificările au fost încheiate la staţia de metrou Victoriei iar apelul nu se confirmă.


Știre inițială
În cursul acestei zile, 3 ianuarie 2023, în jurul orei 11.30, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că la o staţie de metrou, din Sectorul 1, a fost amplasat un dispozitiv exploziv, anunţă Poliţia Capitalei.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 3 şi ai Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public pentru a lua primele măsuri, mai precizează autorităţile.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati